Vill hitta något lite mer än bara en knullkompis

Vill hitta något lite mer än bara en knullkompis

Hej, alla glada killar: -) Här har ni en trevlig, ensam tjej som nästan, men bara nästan är deprimerad för vädret är för det mesta trist hela tiden. Ingen favorittid på året om du frågar mig. Är du också singel, så det är ännu sorgligare. Visst, jag har mina vänner att jag umgås med, men det saknas något. Särskilt när man kommer hem från jobbet och är ensam. Jag ser ganska bra ut och inte precis svårt att hitta killar, men jag letar efter något lite djupare och inte så ytligt.

Vill du bli min knullkompis?

Vill träffa någon kille att kela med så om det finns en trevlig kille som vill träffas lite ibland och kela. Mysa, kyssas, hångla, jag vet inte riktigt vad jag menar, hahaha. Men den typen av kille som vill ligga med mig under filten på soffan, titta på en film och äta lite snacks. Kanske lite mer, känna värme och närhet. En kille som kanske vill sova över ibland, som knull kompis, någon som precis som jag vill ligga och kela naken under täcket. Naturligtvis gillar jag sex, gör alla gör väl det? Men egentligen är det inte bara för sex jag skriver denna kontaktannons.

Man jag vill att vi ska vara vänner som kramas och har sex ihop, det är det ultimata faktumet. Jag söker inte någon relation i första hand. Om det visar sig att det uppstår känslor så tar vi det då. Jag tycker om singellivet, men om mannen med stora M dyker upp så gör han det. Jag tror inte det är det viktigaste, man kan inte leta efter kärlek, det fungerar inte så. Jag har många vänner som har gett upp hoppet att hitta kärlek. Men de flesta kommer att hitta kärleken när de slutar att leta.

Jag vill att vi ska ha trevligt och roligt tillsammans, att vi är ärliga mot varandra och respekterar varandra för vad vi är. Jag är som person, snäll och omtänksam, men också envis och beslutsam. Mitt liv är organiserat, jag har inga problem, utan allt går framåt i rätt takt. Du är en trevlig och omtänksam kille, seriös och vi borde känna någon slags kärlek, vänskap eller något annat. Om vi gör det vill jag att vi ska fortsätta att träffas. Vad säger du? Ska vi försöka ha en mysig tid tillsammans, du och jag?

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. Förstår dig. Det är inte så lätt att hitta rätt. Det du önskar låter väldigt mysigt. Jag är intresserad. Vi kanske kan skriva lite och skicka lite bilder för att ta det därifrån sen. Önskar dig allt väl.
    M24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *