Kåt kvinna vill träffa en LÅNG, storkukad man

Kåt kvinna vill träffa en LÅNG, storkukad man

Du är en man som fullkomligt älskar att sätta kvinnans njutning i första hand och går verkligen i gång på att slicka en våt fitta och känna hur jag njuter och blir blöt av din behandling. Du masserar hela min kropp, kysser, pullar och slickar min fitta retsamt tills jag blir helt galen av att få känna din stora kuk tränga in i mig. Du har alltså något annat också som är lika flitigt som din tunga och fingrar, en stor, härlig kuk.

Du är en snygg man, maskulin och i mycket bra form. Jag gillar lite mer mogna, äldre män så du är mellan 38 och 58 år och lång, minst 190 cm. Alla andra anser jag inte behöver besvära sig med att skicka ett svar till mig. Kom med ett förslag på plats och tid vi kan träffas. Men upptagna killar får också hålla sig borta. Om det är så att din kvinna där hemma inte vill ha dig, då vill förmodligen inte jag heller ha dig.

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *