Älskar att gå utan trosor och vill suga kuk

Älskar att gå utan trosor och vill suga kuk

Hej! Jag är en singeltjej som alltid går utan trosor, jag vill inte stänga in fittan utan gillar när jag känner, det gör mig mer än nöjd. Därför bär jag nästan alltid en kjol eller klänning, det fungerar bra både på mitt jobb och privat. Det får mig också att känna mig sexig och jag är ofta kåt.

Älskar att gå utan trosor

Jag tycker att sex är en mycket naturlig sak. Jag delar inte det i de förbjudna eller enkla kategorierna. Förstår du? Känner jag för att ha sex med en främling, så jag har det. Och jag känner för att bli slickad av en annan tjej, då gör jag det. Jag är väldigt öppen. Det finns ingen anledning att inte njuta av det bästa här i livet.

Och det är ingen tvekan om att sex är det bästa i livet, jag tror att du håller med mig. Någon kuk som vill besöka mig? Eftersom det främst är män är jag intresserad. Den jag ser som den bästa mannen för mig är en avslappnad man eller en kille med en hälsosam livsstil. Du har inga drog eller alkoholproblem och du ger av dig själv. Vad du har för livssituation eller jobb spelar ingen roll.

Du är äldre än 22 år, men yngre än 40 år och du är öppen. Om du och jag träffas och jag föreslår att vi har sex på toaletten där vi är, ja, då ger du bara mig ett leende och gör som jag vill. Så det är upp till dig att svara mig! Jag bor nära en storstad, har körkort och bil och om du bara ger mig en ganska bra säng, kan jag åka till dig. Jag är inte den typ som stadgar mig, så vi kanske bara har sex en gång, eller inte, det vet man aldrig. Skynda dig med svaret, jag är sexhungrig!!

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Jag älskar att knulla du ser ut att ha en härlig fitta att köra min 18 cm ståkuk i din blöta och trånga fitta. Jag skulle knulla dej med min hårda ståkuk

  2. Ja du låter ju riktig härlig bor i Göteborg 31 år och suktar efter din fitta att slicka och knulla hårt i doggystyle här är mitt nummer 0739799293 mvh Eric

  3. Ja du låter ju riktig härlig bor i Göteborg 31 år och suktar efter din fitta att slicka och knulla hårt i doggystyle mvh Eric

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *