Jag vill bli knullad hårt

Jag vill bli knullad hårt

Jag måste börja träna och jag har bara gjort det hemma och aldrig övat på gym. Så jag undrar om någon här kan detta med träning och kan hjälpa mig med vad jag ska göra. Jag planerar att köpa mig ett gym och träna hemma. Det finns beskrivningar och allt liknande på webben, men jag vill ha någon som kan lära mig hemma. Ja, det är lite mer än så jag letar efter som du förmodligen förstår, men vi börjar där och se var vi landar!

Jag är inte exakt fet nu, men jag har lite extra fläsk som måste fixas till. Kan du hjälpa mig med det? Är mycket svårt att veta vilka rörelser och hur många man ska göra till exempel. Fläskmagen försvinner inte, men du kan ta och hjälpa mig med det, eller hur? Kille eller man spelar ingen roll så länge du kan det här med träning och vet hur allt fungerar. Kanske kan du ge mig tips om bra träningsutrustning som kan köpas, det skulle jag uppskatta. Sex är väl bra träning? Hård, härlig, svettig sex. Det måste väl vara bra för kroppen? Ska vi börja där?

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej, jag gillar också att träna, vill göra allt härligt med dig, det vattnas i munnen när jag ser din härliga stora bröst, jag längtar att se din härliga rumpa och din blöta fitta, ska vi ta ett träningspass, så får vi fittsaften att rinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *