En lite knubbig tjej med rosa hår

Lite knubbig tjej med rosa hår

Får knubbiga tjejer också söka här? Hoppas det i alla fall, så man inte får sin kontaktannons borttagen eller något. Ja, jag söker i alla fall en kille som vill smeka min mulliga kropp och kyssa mig sensuellt. Har skämts över min vikt ett par år nu och inte vågat gå ut på krogen. Tycker det är enklare att dejta via telefon, internet, och kontaktannonser. Har alltid hittat trevliga killar på dessa sätt i alla fall!

Har förresten rosa hår, så jag kanske är en lite udda fågel men det är väl bättre att vara unik än som alla andra? Det ska väl inte vara så otroligt svårt att hitta en kille som passar mig eller är jag ett olycksfår? Man börjar undra ibland varför alla andra har det så himla enkelt att hitta partner men inte jag av alla människor på denna jord!

Skulle verkligen vara skönt att få prata lite vuxensaker i ett meddelande just nu, frågan är bara när man kan hitta en partner att få tala porrigt med… Börjar bli less på det här ensamma livet!!!

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej. 🙂 I mina ögon verkar du vara en snäll och intressant människa! Skulle älska att prata lite snusk. Jag är sensuell av mig också, så det kan uppstå samtal med djupa också. Är singel btw, så sitter i samma sits som du. Hör av dig om du känner för det. Jag är snäll och mogen för min ålder.
    M24

  2. Är själv ganska rund men en kvinna ska ha lite former. Vill inte att du ska gå sönder när man rör dig. ?
    Jag gillar verkligen ditt rosa hår.

  3. Jag kan gärna prata lite vuxensaker med dig, är lite i samma sits som dig (är en kille på 28 år)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *