Vill att du bor i Sthlm om du inte är flyttbar

Vill att du bor i Sthlm om du inte är flyttbar

Vet att det här kan vara fel sajt men måste ändå chansa och har inget att förlora på det. Hoppas att du kan bli min man och dela resten av ditt liv med mig. Jag vill att du är kärleksfull och har mycket humor samt har lätt att visa dina känslor. Om du inte menar allvar och är helt seriös så är inte du helt enkelt inte rätt kille för mig.

Jag vill att du verkligen visar att du är intresserad av mig och inte bara slutar höra av dig efter ett tag. Längtar efter dig för jag är så trött på att vara singel, det är bättre och roligare att vara två stycken som älskar varandra mycket. Hoppas du finns här. Kramar

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. förlåt jag är inte bra på det här men som sagt 60 bast men frisk jobbar mycket utomlands varit i vancover nu och reparerat flygplan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.