Undergiven tjej söker herre

Undergiven sexslav söker herre

Hej alla dominerande män från mitten av de 40. Jag är en naturligt undergiven tjej och jag söker en mästare och gentleman som obevekligt kommer att föra fram min utbildning. Jag letar inte efter wannabe doms eller nybörjare, utan riktigt erfarna dominerande män som vet hur man handskas med en sexslav.

Undergiven tjej vill straffas hårt!

Som jag redan skrivit så söker jag en erfaren mästare som har erfarenhet av att träna en sexslav. Jag står på en erfaren mästares hårda hand som pressar mig till mina gränser. Jag har varit undergiven hela mitt liv och det har alltid gjort mig kåt när jag blir hårt tagen under sex.

Min uppfyllelse är när jag kan göra min Herre och Mästare lycklig. Jag är också ganska disponerad för att vara maso och jag tål smärta så länge det inte lämnar några bestående märken. Jag gillar att behandla smärtsamma bröstvårtor, jag gillar smisk för hand och även med piska och käpp. Jag är i träldom och jag gillar att bli verbalt förnedrad. Du kan också knyta av mina bröst tills de sväller blå och behandla mig med klämmor.

Min fitta är din ensam Mästare

Jag gillar särskilt orgasmkontroll. Jag har en riktigt het vibrator som, när den används på rätt sätt, får mig att komma på några sekunder. Jag sprutar som en fontän. Men om du min herre använder den med mig och förbjuder mig att komma, så kommer jag givetvis att lyda ditt befallning.

Det kommer förmodligen att vara väldigt svårt för mig att undvika orgasm, men om jag ändå kommer så accepterar jag gärna det straff du har kommit på för mitt missbruk. Om jag sedan knäböjer framför dig med en droppande våt fitta kan du ge mig den ena eller andra smällen som straff. Du kan också piska mig för att jag fick orgasm utan ditt tillstånd.

Min fitta tillhör min herre och du ensam bestämmer när jag kan komma! Men jag kanske hittar din nåd och du knullar mig efter mitt straff. Då sir, snälla ge mig tillåtelse att sperma och ge mig din sperma. Jag skulle också vilja rengöra min herres kuk med tungan efteråt, om du tillåter det!

Kära Mästare, om du gillar mig och känner för att straffa en undergiven äldre kvinna i kåta rollspel, då hör jag gärna av dig!

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *