Titta hit! För det är säkert dig jag söker

Titta hit! För det är säkert dig jag söker

Hej! Jag söker någon att ha en trevlig stund med en eller flera gånger i veckan. Jag bor vanligtvis i Skåne, men jobbar nu i Göteborg och Kungälv under några månader framåt. Känner ingen här och har inte mycket ork att gå ut efter långa, dryga arbetsdagar. Så vad ska jag göra när jag är så kåt?

Jag försöker hitta någon här som vill bli min knullkompis ett tag framöver. Har tyvärr inget bättre foto nu, men det kan fås senare om du svarar mig! Jag är en ganska kinky, kåt och undergiven tjej i sängen.

Mvh en kåt skånetös som söker kuk.

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Herr min skapare, du vet precis hur du ska sitta så man bara måste trycka dig ordenligt och uppleva hela dig ha ens kuk hamrandes i dig…. Satan kvinna… Puss

  2. Jag är en ung kille på 23 år som gärna skulle vilja diskutera om att vara kk. Jag har en stor kuk och kommer mycket också om det är till en fördel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *