Herregud vad jag har fittsaft nu

Herregud vad jag har fittsaft nu

Du är en upptagen man som vill ha en älskarinna vid sidan av? Jag kan vara din personliga avsugerska som du ringer precis när du vill att din penis ska sugas!!! Varför gör jag det här? För det bästa jag vet är att suga en stor kuk på en man som jag aldrig har träffat tidigare… plus att jag verkligen gillar smaken av sperma!!! Jag sväljer ALLTID sperman, svälja sperma är det bästa jag vet!

Jag arbetar vardagar från 07.00 till 16.00, så jag föredrar att våra diskreta, dagliga sexmöten äger rum efter dessa tider!!!! Jag har pojkvän och han vet ingenting om min hemliga hobby, något som han inte bör få reda på heller, det är viktigt för mig.

Jag är renlig, röker inte och har inga könssjukdomar… Jag förväntar mig att du också är fris och ren, samt älskar att slicka fitta! När vi träffas kommer jag inte att gå med på vaginalt samlag eftersom jag föredrar att bara suga kuk och bli slickad! Detta kan inte diskuteras, förstått?

// fittsaft

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej jag heter peter 36 år och gift men bor ensamn i huddinge, är väldigt suggen av din annons och vill diskutera mer mid dig,vänligen kontata via email

    [email protected]
    Där kan vi della kontakt uppgifter.

    Mvh:Peter

  2. Jag heter Alex och är en gift man med 4 barn. Du är precis vad jag söker!!! Min passion är att få slicka riktigt otvättad våt fitta på främmande kvinnor och jag vill givetvis oxå vara så diskret som möjligt. Skicka gärna ett mail till mig eller ett sms på detta nummer 0733579570. Jag ser fram emot och hoppas att du hör av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *