Vill ha en knullkompis här i stan

Vill ha en knullkompis här i stan

Men Tjinge-ling!! Vilket kul ställe jag hittade här. Tenderar inte att vara särskilt aktiv på knull och dejtingsidor, men någon gång måste ju vara den första. Jag förstår verkligen inte hur dessa KK-webbplatser fungerar, men jag tror att jag har en ganska så god idé om vad man kan hitta här!

Jag vill hitta en trevlig kille för sex i Stockholm! För att jag inte kan resa tiotals mil för att träffa en knullkompis, vem har tid med det? Är väldigt mycket angelägen om att försöka hitta en kille som har ett öppet sinne.

Skriv nu snusk kamrater!

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Är väldigt intresserad av dig. Du ser helt fantasisk ut.

    Mitt nummer är 0736286897. Smsa mig om du är intresserad. Vill verkligen ha dig bby.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.