En stringtjej som söker man med välfylld kuk

Stringtjej söker man med välfylld kuk

Tänkte bara slinka in här och höra om det finns någon porris som är online för tillfället. Är nämligen så att jag är väldigt sugen på att prata lite om erotik med en kille. Vill inte gå in på  vad jag vill tala om gällande sex, men det är i alla fall ett ”förslag” om en speciell sexlek vi skulle kunna pröva tillsammans om du inte tycker att den verkar allt för konstig. Har du lust att prata vidare om detta med mig så är jag aktiv dagligen och kollar min privata inbox

I övrigt så är jag en stringtjej som bara älskar att gå runt hemma här i lägenheten iklädd bara ett par tajt åtsittande stringtrosor. Vore skönt att ha en kille här hemma som skulle titta på min bakdel då och då när jag går förbi honom. Är det någonting fel med att jag tycker om att bli uppvaktad av män?

Har sedan långt tillbaka tyckt om att av ”misstag” råka blotta mina privata delar inför män. En gång så tog jag på mig en väldigt kort kjol och struntade i trosorna, begav mig sedan till en affär och böjde mig framför män så att dom kunde se min rakade fitta tydligt.

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Waooo vilken härlig rumpa. Jag vill pussa och klappa den verkligen. Himla skön berg du har vill jag ligga på den himla gärna och stoppa min tjocka mellan dina skinkor. Puss på dem hör av dig för sensuella och sköna stunder verkligen amazon rumpa.

  2. Waooo vilken härlig rumpa. Jag vill pussa och klappa den verkligen. Himla skön berg du har vill jag ligga på den himla gärna och stoppa min tjocka mellan dina skinkor. Puss på dem hör av dig för sensuella och sköna stunder verkligen amazon rumpa

  3. Hej jag heter Rikhard från Kiruna som skulle vilja slicka och knulla med dej smsa eller ring mig på det här numret 0702213i56.

  4. Det är absolut inget fel att vilja bli uppvaktad av män. Och jag absolut ÄLSKAR stringtjejer – tänder oerhört på er! 🙂 En tjej som går runt i bara stringtrosor framför en, kåtar upp en och får den att resa sig upp av förtjusning i byxorna…Det vore ju drömmen. Jag älskar att uppvakta kvinnor som använder string, försöka imponera på er och vinna er uppmärksamhet…Så snälla, ge mig chansen! Du kunde ha mig helt lindad runt lillfingret, sötnos. 😉 Jag är din! Gör vad du vill med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *