En kåt tvåbarnsmamma som vill träffas på hotell

Brunstig tvåbarnsmamma vill träffas på hotell

Det är så tråkigt!!! Varför tar ni män avstånd från singelmammor??? Vad är det som egentligen avskräcker er från att ha sex med oss? Det händer ofta när jag konverserar med män på uteställen att dem hittar på en ursäkt för att slippa fortsätta prata med mig eter att jag nämnt att jag är en tvåbarnsmamma…

Jag är inte sämre i sängen bara för att jag är en mamma om det är det ni tror, har inte heller tappat sexlusten bara för att jag fött barn tidigare! Så vad är det som är så farligt med mig egentligen?

Herregud vad ni män är löjliga ibland. Jag vill ju bara få ett ordnat förhållande med mycket lek och bus i sängen, men att få avslag efter avslag från killar så börjar jag verkligen tappa hoppet om att jag någonsin kommer att hitta kärleken igen.

Jaa… Vad ska man egentligen göra då lusten att dejta inte helt enkelt finns där mera efter hur man blivit behandlad av män man försökt stöta på tidigare. Denna sexannons är min sista annons att få minsta lilla kärlek.

Är alla män här också rädda för mogna mammor? Vill nämligen träffas på hotell med dig om du skulle vilja det, men om inte du vill så är det okej. Förresten, måste nämna en viktigt sak: har ALDRIG sex utan kondom nu för tiden eftersom jag inte vill riskera att bli på smällen.

Svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Jävlar va snygg du är. Av mig skulle du iallafall aldrig få avslag. Kontakta mig gärna om du vill att det blir något. Är 23 förresten

  2. Waooo vilken härlig leende mus du har. Jag vill äta upp den med lite jordgubbar och grädda. Slicka länge och polar din g. Göra 69an länge sen tar jag fig bakifrån. Hör av dig för sensuella och sköna tider tillsammans. Puss där. Sam

  3. Har alltid drömt om att knulla en riktigt milf gör mig riktigt kåt av att bara tänka på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *