Kåt facesitting slyna vill dominera dig

Kåt facesitting slyna vill dominera dig

Sträng domina här! Vill du bli mitt sexobjekt? Låt mig sitta på ditt ansikte och dominera dig. Tänder extremt mycket på att göra detta och blir alltid lika våt varje gång jag träffar en ny man som får uppleva min domination av honom.

Du kommer få min rumpa i ditt ansikte direkt då du kliver in i min lägenhet. Här gör vi inga undantag eller tar några pauser utan jag är den som bestämmer. Vill jag sitta på ditt ansikte flera timmar i rad så gör jag det utan att du börjar klaga. Så är det helt enkelt.

Gillar du att få bli dominerad? Då ska du kontakta mig. Så jag kan få placera min fitta mot ditt ansikte. Kommer låta dig njuta av lukten av min fitta som blir våtare och våtare efter varje sekund vi spenderar tillsammans. Låt mig göra dig till min sexslav.

Kramar från din väldigt stränga domina.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • facesitting
 • domina söker slav
 • tjejer som gillar facesitting
 • facesitting sökes
 • slicka min våta fitta facesitting
 • domina söker
 • sex slav sökes
 • toaslav sökes
 • domina stockholm
Svara på annonsen!

9 kommentarer

 1. Hej Miss. Johan 38 här. Vill du ha en lydig slavhora så har du en här. Slaven ställer upp på allt som Miss vill utan att ställa frågor. Kan va din golvmopp oxå ifall du vill. Hoppas på svar på appen kik. Heter hitman__ (med två understreck)

 2. Hej!
  Jag är gärna din sittplats.
  Gör vad du vill, titta på TV, prata i telefon eller gnid dig mot min näsa och mun.
  Ha på dig jeans, lack, läder, spandex, trosor, naken du bestämmer.
  Jag ligger där med mitt ansikte till din undsättning.

 3. När vill Miss ta hand och styra slaven för de ända mål som
  Miss vill ha sin slav till och slav kan och kommer så fort som
  Miss vill ha sin slav där så att Miss får de skönt och mysigt
  samt trevligt och härligt på sina villkor som slaven ska utföra
  det på på. älskar och dyrkar nylon och gärna orgasm samt wet
  i slavens mun vill bara tala om det för Miss så hon vet.
  Väntar och längtar efter svaret nu Miss.
  slaven/leffe

 4. Hej mitt namn är Jerry jag älskar att blir dominerad så jag blivit det innan många gånger är en man i 27 års åldern

 5. Hej! Jag är intresserad och vill gärna att Miss gör mig till sin slav. Jag ska göra
  mitt bästa för att vara din toalett och lydiga slav.

 6. Hej
  Jag heter Tony och är en undergiven man på 55 år hoppas du inte tycker jag är för gammal
  Men känns det ok för dig så blir jag gärna din slav att sitta på mm om du vill dominera mer jag älskar facesitting och att känna mig utlämnad till en bestämd styrande kvinna / tjej.
  Jag bor strax utanför Stockholm och kan ses var det passar.
  Ha det så gott och hör gärna av dig om du vill ha en slav att styra och utnyttja så smått.

  Med vänlig hälsning
  Tony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.