Gillar du tjejer som kan spruta?

Gillar du tjejer som kan spruta?

Det bästa jag vet är killar som är bra på att knulla… Jag ska berätta en hemlighet; det är att jag är en tjej som kan spruta… det sprutar verkligen fittjuice ur mig när någon smeker eller knullar mig ordentligt! Jag är därför med rätta en tjej många killar gillar att knulla av detta skäl … män gillar uppenbarligen tjejer som kan spruta!!!

Jag har alltid haft ett fruktansvärt tryck i fittan, jag blev själv förvånad första gången jag verkligen sprutade en fontän när jag hade sex med en kille, men känslan av det var befriande och väldigt sexuell!!!

Jag tror att jag har den här möjligheten eftersom jag tränat min bäckenbotten mycket? Jag är så glad över det… Jag skriver förresten alltid snuskigt, kåt som jag är? Gillar du det?

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Har länge letat efter en skön kvinna som kan spruta rikligt. Vill slicka dig så du får spruta mig i ansiktet och bara fortsätta slicka din fitta. Jag är lång och smal ser trevlig ut. Såå hör av dig. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.