Jag vill suga helt anonyma kukar

Jag vill suga helt anonyma kukar

Jag vill suga anonyma kukar, bli sprutad i munnen (inget mer) och sen bara gå. Vi behöver inte ens prata. Vill faktiskt inte ens prata med dig. Du ska vara fullt påklädd, jag går ner på knä och, drar ner din gylf, sköter sen om resten. Prata inte med mig, fråga mig inte om du får komma i min mun eller om jag behöver nåt eller om jag står bekvämt eller någonting sådant. Jag behöver inget mer, jag suger din kuk, jag sväljer din sperma när du kommer, sen skiljs vi bara åt och jag går vidare till mina kvällsaktiviteter.

Har tid under kvällar 18:00 till 20:00, varken tidigare eller senare. Vi måste träffas centralt. Utomhus eller hos dig. Har inte cykel och vill inte bli hämtad med bil. Du ska ha en ansikts- och kukbild i profilen annars läser jag inte ens ditt meddelande.

Jag får alltid tusen meddelanden på mina annonser så bli inte irriterad om du skrivit en uppsats om dig själv och jag sen inte svarar. Visst, det var ju fin, tack så mycket för uppsatsen. Men inte riktigt den sortens sats jag är ute efter som du kanske förstår.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • suga kuk
Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.