Jag söker flera män för sex med min man som åskådare

Jag söker flera män för sex med min man som åskådare

Jag söker efter en 2-3 män, ni är 40 till 50 år. Ni tar bara för er av mig, ni frågar inte om någonting, ni är mycket dominanta. Ni har absolut inte några prestationsproblem när ni har sex med en kvinna tillsammans med andra män. Er utrustning är av storlek större. Kondom faller sig helt naturligt för er. Ni har inga problem med att min man är åskådare och bara sitter i ett hörn och tittar på och runkar.

Låter det här intressant? Skriv i så fall ett svar med några välformulerade rader. Färre än fyra meningar ignoreras och går direkt i papperskorgen. Likaså meningar som börjar utan versal och slutar utan en punkt.

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *