Vill bli slickad och pullad men inte knullad

Vill bli slickad och pullad men inte knullad

Nu var det verkligen länge sedan jag blev ordentligt slickad och pullad!  Jag söker efter en kille som ser bra ut och som vet vad han gör. Du kommer hem till mig, eller så kommer jag hem till dig, sedan slickar och pullar du mig så länge du bara orkar, men inget annat sex, jag vill testa utan det först! Vill du kan du även få binda mig så att jag inte kan styra bort dig när det blir för intensivt för mig… Verifiering sker via kik och telefonsamtal innan vi träffas!

Svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Oerfaren 23 åring i Sörmland som vill lära sig att slicka fitta, fick en 75% på prettyscale om det säger något om my looks lol. Kik namn är Ostpankaka

  2. 23 år och oerfaren i Sörmland som gärna skulle vilja lära mig slicka fitta
    Fick en 75% på prettyscale om det säger något om mina looks lol

  3. Skickar en sista kommentar då varje meddelande jag publicerar gör mig mer skeptisk att den inte kommer fram, skickar även med en annan mail, håller tummarna

  4. Finns du kvar än är jag intresserad av ett möte, 25 år och tycker det lät vettigt med verifiering! Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.