Jag skulle vilja ha sex med dig i din bil

Jag skulle vilja ha sex med dig i din bil

Har du någonsin haft sex i en bil? Jag fantiserar om hur en man plockar upp mig efter gatan, frågar om jag vill knulla och att vi två kör iväg till en liten skogsväg för att ha sex. Jag tror att det är idén att vi kan överraskas under det samlaget som lockar mig att försöka ha sex i ett fordon. Tänk hur det skulle kännas om det kommer någon främling och knackar på fönstret när vi knullar i bilen som aldrig tidigare? Oohweee vad det skulle rinna från min fitta i fall!

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Underbara du, jag knullar dig mer än gärna både i baksätet med mig stående utanför mellan dina lår och öppen dörr och hamrar i dig så folk ser att jag sätter kuken i en riktigt het och kåt kvinna… När han ser att du som blir knullad, ber jag dig ta hans i mun när han springer runt och drar ur sin stenhårda kuk och nu har du en okänd stor kuk i dig mellan benen och en som nästan spräcker käken, men satan så fin du är….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *