Jag vill sova naken med en kille

Nåväl, jag är en ung tjej på cirka 20 år som är ganska så oerfaren när det gäller sex och killar. Jag vill träffa en lite äldre man som vet hur man ska behandla en ung kvinna. Jag gillar sex, tror jag, men har bara haft sex med killar i min egen ålder, och det har varit så där, det har handlat om några minuter, så inte så bra.

Du får inte ha en för stor kuk för jag är ganska så smal och väldigt trång, och om du har en stor kuk så gör det bara ont. Jag vill att du ska lära mig allt om sex, vad man ska göra och vad ni män tycker om, det är väldigt svårt för en ung tjej att veta!

Du måste vara frisk och se ungdomlig ut och vara trevlig och glad.  Jag vill att du ska vara äldre, men inte en allt för gammal man, men det förstår du nog. Om du har en hustru eller flickvän bryr jag mig inte om, men jag är själv singel just nu. Bekväma träffar, du och jag? Hoppas du finns är, men var beredd, jag är ganska så kräsen av mig!

Svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.