MILF med blöt fitta

MILF med blöt fitta

oj vad jag skäms över att skriva denna kontaktannons men jag kan verkligen inte göra någonting åt min ofantliga sexlust. det är bara naturligt att knulla och därför borde det inte var någonting konstigt med att vi äldre damer letar efter knullvänner här på nätet.

har gått runt med en jätteblöt fitta på sistone och allt jag behöver för att den ska sluta vara så himla våt hela tiden är en sexpartner som kan hjälpa mig att knulla av min kåthet.

snälla, prata inte om min ålder när vi skriver till varandra. jag skäms väldigt mycket över att jag som 52 årig kvinna ska behöva vända mig till sexsidor på internet för att hitta en som vill ligga naken under täcket tillsammans med mig.

om jag ska skicka bilder till dig så vill jag att du behåller dessa för dig själv, det är okej om du runkar till mina sexbilder men jag vill inte att du lägger upp dom på internet. tänk om en släkting får reda på att jag är ute och söker efter samlag här på internet, det vore väldigt pinsamt för mig.

men skicka ett mail om vem du är, ålder, och vad du tycker om inom sex så kan vi prata vidare. PS: jag gillar oskyddat hihi…

Svara på annonsen!

14 kommentarer

 1. Hej, vad du är vacker, här är en man i samma ålder som du ! Det hade varit trevligt att träffa dig!

 2. Hej. vackra,underbara kvinna. Vill gärna träffa dig så jag kan ge dig sköna stunder med mycket slick och knull.

 3. Hej. Såg fotot på dig du är en helt underbar kvinna. Vill gärna träffa dig så jag kan ge dig sköna stunder med mycket knull. Jag är lång och smal å väl hängd. Kan ge dig lång oljemassage.

  1. Hej är en 23 årig kåt kille som vill knulla dig länge du kommer inte få nog av mig kommer gå ner på dig o slicka din våta fitta tills du sprutar fittsaft hör gärna av dig puss på fittan 💦👅🥰

 4. Hej jag vill gärna tillfredsställa dig.
  Jag är en snygg trevlig kåt 42 åring.
  Som vill leka med dig..

  1. Jag vill gärna slicka din vackra fitta.sedan knulla dig i flera timmar.Du är så fruktansvärt vacker .Bara att titta på dit foto får det att bulta i min kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *