Vill du knulla mig så måste du vara bestämd

Vill du knulla mig så måste du vara bestämd

Om du vill skriva ett svar till mig vill jag att du ska vara bestämd. Du borde veta exakt vad du vill göra med mig. Förstår du vad jag menar? Jag söker inte något oskyldigt litet lamm, utan vill ha en riktig varg som verkligen tar för sig själv och gör vad han vill med mig. Vill du ha min fitta? Då ska du berätta det för mig.

Att få höra exakt vad du vill ha och vad du vill göra med mig, det tänder mig enormt. Vill du knulla mig i doggy-stil i minst sex timmar? Skriv det då! Jag älskar att användas som ett sexuellt objekt. Det tänder min gnista, så att säga. Därför bör du agera som en gris för mig! Var inte snäll. Du är min herre, som jag ser upp till. Kom och slicka mina feta juicer nu, jag har blivit så våt i fittan av att skriva denna annons. Hoppsan, där kom jag!

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej 42ar svensk man, slickar dig I timmar till orgasm. Du suger min 22cm styv. Sen knullar dig doggy, Rida, missionar tills sprut. 0762543077..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *