Trekant med dubbelmacka och gärna några kinks

Trekant med dubbelmacka och gärna några kinks

Söker efter två killar, helst kompisar (som stämmer in på ALLA mina krav (kolla min profil) och gärna har några egna kinks) som vill ha en trekant med en sexig, kåt tjej. Jag är så enormt sugen på att bli dubblad igen för var så längre sen nu jag fick kuk i båda hålen samtidigt Undrar lite om denna kåthet kanske har att göra med att jag är nyvaxad och fräsch mellan benen? Hur som helst. Skriv om du/ni stämmer in på mina önskemål och vill ha trekant med en kåt tjej. Hoppas vi hörs snart!

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. hejsan snyggingen jag är kåt ikväll skulle kkunna ta hand om dig om du fattar vad jag säger 😉 min kuk är så bra så att du inte behöver en annan 😉 ring mig 072 634 26 39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *