Har en tajt fitta som behövas smekas

har en tajt fitta som behövas smekas

japp! nu är man nyduschad och fräsch. sitter i soffan för tillfället helt naken med min bärbara dator i famnen. ska snart ta lite nya webcam bilder på min fitta, röv, och bröst som jag senare kommer att ladda upp på min profil här.

glömde ju introducera mig själv. Heter Lina och är kring 20 år gammal, ni får gissa er fram till min ålder i ett mail. vet ni vad jag har mellan benen? en kåt tajt fitta som behövas smekas av en man. den är alldeles svullen av kåthet just nu.

min naturliga hårfärg är röd, nu har jag färgat det mörkrött. har också en rätt så fin jeansrumpa som jag är nöjd över. skickar bild på den om du vill : )

tycker också om att träna! det är en stor del av mitt liv kan man säga. älskar att jogga på morgonen och besöka gymmet minst fem gånger på vecka. är lite av en träningsnarkoman kan man säga, vill man vara fin så får man lida pin sägs det : )

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • håriga fittor
 • rakad fitta
 • fitta
 • tajta fittor
 • smeka fitta
 • tajt fitta
 • svenska nakna tonåringar
 • rakade slidor
 • svenska fittor bilder
 • svensk fitta bilder
 • https://www fittor24 se/tag/tajt-fitta/
 • https://www fittor24 se/tag/smeka-fitta/
 • https://www fittor24 se/har-en-tajt-fitta-som-behovas-smekas/
Svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej Sam heter jag 42 år och jag är jäkla kåt just nu när jag ser din härliga, sköna Lena kroppen På dig. Jag fantiserar hur min tjocka starka kuk Jobba hårt och smeta dig från ansiktet till tårna och vara i dina sköna hållen länge och spruta där som du önskat. Jag vill knulla dig båda mjukt först och hårt och special bakifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.