En milf med hårig fitta behöver nya knullkontakter

AKUT! Behöver nya knullkontakter

DETTA ÄR AKUT!!! okej… det kanske inte brinner precis, eller jo det brinner mellan benen på mig. ÄR VERKLIGEN I BEHOV AV NYA KNULLKONTAKTER I MIN STAD! alla mina KK’s har antingen skaffat barn, flyttat, eller tappat intresse för mig. Jäkligt tråkigt? JA! speciellt när man har en man som nästan aldrig är hemma och när han väl är det inte visar något intresse för min kropp.

har en hårig fitta som jag skulle vilja få knullad av en grov kuk, helst O M E D E L B A R T . ursäkta mitt språk men jag har druckit ett glas vin tidigare ikväll och är lite smått full för tillfället. mmm… svårt att inte bli kåt när man är berusad. måste verkligen sluta dricka alkohol på kvällarna, det triggar verkligen min kåthet någonting så otroligt.

har du någonsin haft en knulkontakt förresten? om inte, så är det en mycket skön upplevelse. det kan jag lova dig alla dagar i veckan. man får som abstinens när man inte har en knullkompis att ligga under täcket med. Men haha killar, ni får ju skriva för tusan! Sitter ju här med musvärk som är obotlig nästan. Hör av er för tusan.

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. hans jag gillar det jag ser hos dej och hoppas få ngt litet svar vore trevligt med en ny fin gullig skön vän har ej testat detta förut så hoppas på lite tur puss o kram hans

  2. Kåt par i Örebro som heter Magnus och Lena på 50 och 55 år som söker en äldre kvinna för trekant med oss och stora bröst och jätte kuk finns!! Kram Magnus och Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *