En äldre kvinna som tidigare gjort porr

Äldre kvinna som tidigare gjort svensk porr

Känner du igen mig som en av alla svenska porrstjärnor? Antar att du inte gör det… Men jag har för cirka 10 år sedan medverkat i svensk porr. Porrfilmerna jag varit med i heter ”svenska fittor” och ”sprutakuten” där jag spelar en sjuksköterska som ska ta hand om en kille som besöker sjukhuset på grund av att han har är så himla kåt. Det var roliga tider…

Jag har varit svensk porrstjärna

Gud vad mycket man fick ha sex, det var väldigt skönt att bli omhändertagen i musen igenom att bara gå till jobbet. Ibland så ville man inte ens tänka på sex eftersom man var så less på allt snusk.

Självklart så behöver du inte vara en porrskådis för att få träffa mig, du får gärna vara en amatör, jag är tvärtom intresserad utav sexuellt oerfarna killar som jag kan få lära upp och knulla. Ni behöver inte vara rädda och tro att ni inte duger till mig. Man behöver inte kunna ha kuken i en fitta i en timme i sträck för att imponera på en f.d kvinnlig porrskådis.

Se hit svenska amatörer!!!

Helst så vill jag inte prata med dig om min tid som svensk porrskådis, eftersom jag har lämnat det bakom mig nu sedan många år tillbaka. Så var snäll och ställ inga frågor om det. Fråga istället hur våt jag är, hur stora mina bröst är, och kom med förslag på saker vi kan göra!

OBS: ÄR 39, SÅ FÖRVÄNTAR DU DIG EN UNG TJEJ SÅ ÄR JAG LEDSEN OM JAG GÖR DIG BESVIKEN!

Svara på annonsen!

11 kommentarer

 1. Hej

  Utsvulten på sköna knull. Svara mig om du bor i Skåne, så knullar vi regelbundet. Slickar gärna också.

 2. Hej på dig.jag söker en snäll trevlig tjej som skulle vilja träffas och lära känna mig.är ute efter en snäll trevlig flickvän .

 3. Attraktivt utseende – men det hade ju varit något roligare
  om det gick att svara på annonsen.

 4. Jag är 22 och skulle verkligen behöva mer erfarenhet, en sån här chans får man inte missa

  1. Hej
   Här har du en man på 42 år som skulle kunna tänka sig en dejt och se vart det leder. Puss på fittan.

 5. Jag är en 22 åring som absolut skulle behöva mer erfarenhet, en sån här chans kan man inte säga nej till;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *