En ung tjej som vill bli sprutad i ansiktet

Spruta mig i ansiktet

okej, jag erkänner 🙂 jag är lite slampig av mig? men so what? vem bryr sig egentligen… jag får väl suga hur mycket kuk jag vill utan att någon ska börja kommentera min sexualitet? exakt, så varför ska mina vänner skvallra om mitt sexliv hela tiden för? jag får reda på allt, och det går tydligen rykten om att jag är lösaktig…

men jag bryr mig inte vad mina tjejkompisar tycker egentligen, jag gör bara det jag älskar. Vad är felet med att man älskar att suga kuk och bli sprutad i ansiktet? jag älskar att leva livet som rockstjärna och tänker inte precis sluta ha sex bara för att folk som saknar liv pratar om mig.

ni som är som mig och inte bryr er om vad era vänner tycker om att ni håller på med dirty naughty stuff bör skriva till mig, vill prata med likasinnade som inte har några gränser. min lilla dröm är att jag står i centrum bland fem män som är redo att tömma sina kukar i mitt ansikte… jag är öppen för gruppsex, bara höra av er.

hälsningar din snuskiga brud som ger blanka fan i andras åsikter 😉

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej
    Exotisk man på 33år. Har vad du söker:)
    Adda gärna på kik pluto50000 så tar vi det därifrån.

  2. Kan jag inte få komma i dig istället? hade varit riktigt skönt jag måste spruta snart men jag tänker inte runka utan jag väntar på ett knull istället mycket bättre jag bara fantiserar om din pussy den är säkert lika vacker som du får jag ta dig i min eller din säng vad du vill babe jag lovar du kommer före mig ännu bätrre om vi hade kommit samtidigt eller vad säger du 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *