Kvinna med stor fyllig rumpa

kvinna med stor fyllig rumpa

Har en stor fyllig rumpa som jag mer än gärna skulle vilja få smekt av en man som har en förtjusning för damer med stora bakdelar. Tycker om att klä mig i kjol eftersom kjolar framhäver mina kvinnliga kurvor väldigt bra.

Har haft en stor rumpa sedan jag var ung och dum, vet inte vad det är med män och att kolla på min bakdel. Går jag på stan så blir jag utstirrad, tränar jag på gymmet så kollar män på min rumpa, och på krogen är det som värst. Tycker inte om att folk kollar på mig som om jag vore något objekt.

Ibland har man helt enkelt lust att skrika ”VAD GLOR NI PÅ??? HAR NI INGEN TV HEMMA!” till männen som har svårt att slita blickarna från min rumpa.

Men jag måste erkänna ändå, tycker om när jag får uppmärksamhet av killar.Är ju en väldigt erotisk dam egentligen som tycker om att njuta av sex. Så jag ska inte klaga och snarare vara glad att jag får blickar.

Men kan ni inte komma fram och prata istället? Måste ni bara stå och kolla på mig?! Vill ju hitta mig en KK och det går ju inte igenom att bara kolla precis.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • stor rumpa
  • stora bakdelar
  • www fittor24 se/
  • stor rummpa
Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Du jag gillar tunna leggings o strumpbyxor med kort kjol. Så sugen att slicka både anal o fitta. Vill gärna känna botten på dig och komma djupt in i dig med varm cum

  2. Wow härlig kropp du har Gillar din rumpa, vill gärna pussa och slicka på hela din kropp och speciellt på dina skinkor och i mellan dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.