Två busiga blondiner vill leka med en man

två busiga blondiner vill leka med en man

DU HAR PRECIS BLIVIT INBJUDEN TILL PRIVATSEX MED OSS!!! det är inte ofta vi söker en man som kan vara med och leka med oss i sänghalmen. men när vi väl gör det så brukar det oftast sluta upp otroligt snuskigt med mycket spermasprut och fittknull. därför så är vi ute efter en man som kan hantera otroligt sexuella kvinnor.

Vi heter Margareta och Simoné och är 44 respektive 21 år gamla. Vi har känt varandra under en lång tid och är mycket bra vänner. Vi båda är blondiner med mycket knullsugna fittor som inte ofta får kuk. Du behöver inte oroa dig över att vi är lesbiska, vi gör detta nämligen för att vi känner oss trygga med varandra under täcket tillsammans med andra män. Plus att killarna brukar uppskatta att vi är två istället för en! : – )

Vår privata sexinbjudan kommer bara att gälla för EN man eftersom vi inte gör sådana här träffar ofta, men vi vill att denna knullträff ska bli så bra som möjligt helt enkelt. Därför så vore det bra om du är en mycket seriös man som har möjlighet att ordna ett ställe vi kan vara på. Har du leksaker att ta med så är det väldigt uppskattat.

Vad säger du om ett hotellrum? Vi två nakna där smekandes din kuk…

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Er vill jag gärna träffa, om ni vill ha en man på 64. Lätt överviktig.
    Ni är så söta på kortet!

  2. Hej!Jag gillar eran bild och jag behöver fitta och gillar att slicka och knulla.Jag är ju en singel man som lever och bor i Borlänge och jag behöver fitta.kram Hans

  3. Hej jag är 21 år gammal, jag är mycket krut och Jag älskar att göra allt du vill från mig, Jag är en hemlig person, jag avslöjar ingenting för någon
    jag älskar att göra vad som helst för att tillfredsställa er båda, Jag kommer att göra allt du vill från mig
    jag är en singel kille jag hoppas att träffa er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *