Söker bara en seriös knullkompis

Söker bara en seriös knullkompis

Jag söker efter en riktigt seriös knullkompis. Någon som jag kan ha regelbundna sexträffar med. Har absolut ingen stress av att hitta någon, så jag sållar hårt. Vill ha någon som jag verkligen kan klicka med ordentligt, någon som är intelligent nog för att kunna föra en ordentlig konversation. Någon som jag verkligen kan känna mig bekväm med osv. I ungefär samma ålder som jag, och som naturligtvis också är singel.

Innan du skriver ett svar till mig så bör du vara medveten om att jag är relativt stor och välväxt i kroppen. Så om du vill ha en smal fotomodell i sängen så har du kommit helt fel här. Skriv ett svar med mer än bara ett ”hej”. Försök charma mig lite och berätta vad du gillar inom sex. Men du behöver inte skriva alls om du redan är upptagen, eller är över 38 år.

Svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.