En kåt tjej som vill ha telefonsex nu

Telefonsex nu tack, inte senare!

När jag bestämmer mig för att göra någonting så kommer jag inte ge upp förrän jag har lyckats med det!!! nu är mitt mål att hitta ett par eller en kille som är sugen på att ha lite trevligt telefonsex vissa dagar i veckan då man är lite sugen och helt utarbetad.

jag vet inte vad det är egentligen, men ibland så blir jag så otroligt våt av att bara få höra av en man hur han vill knulla mig i telefonen. DET ÄR SÅÅÅ MYSIGT också när män berättar utförligt om vad dom vill göra med min fitta 🙂

en gång så började jag krampa i sängen av orgasmer när en kille runkade i telefonen för mig, han stönade så himla mysigt medan han skrek att han skulle spruta ner hela mig… jag bara njöt av att höra honom på andra sidan luren.

Slutade med att jag fick byta lakan i sängen, vart så blööt… detta var typ ett halvår sedan om jag kommer ihåg rätt, nu vill jag pröva telesex igen! någon som vill ha det skönt med mig i telefonen?

Svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *