En tjej som vill du ska smeka hennes stora rumpa

Smek min stora rumpa och dra av mig trosorna

Smek min stora rumpa och dra av mig trosorna, är så himla våt för tillfället. Såg en massa snygga killar på TV tidigare idag och trosgrenen vart direkt blöt. Det är ju lördag just nu, och jag är ledig. Men jag orkar verkligen inte att springa på krogen idag! Usch vad jobbigt.

Har du förresten någonsin dejtat en tjej med en jättestor rumpa? Asså min rumpa är extraordinärt stor, vet inte vad det beror på. Ibland så är det rätt så jobbigt att gå på stan eftersom det blir så uppenbart att killar är kåta på min rumpa. Direkt då jag vänder mig om så ser jag minst tre killar kolla mig på baken.

Tänkte ta fram ”Sven” senare… Haha. Det är min dildo för er som inte vet… ÄLSKAR att leka med den. Brukar trycka in min dildo i röven och den våta fittan. Ibland så kan jag stöna så högt att jag undrar om grannen nedanför hör vad jag håller på med. Lite pinsamt hade det minsann vart om han visste om att jag låg alldeles vrålkåt med en dildo i fittan i våningen ovanför.

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Runkar ? fantastisk rumpa, har en hyfsad kuk

    Ge mej din mejladress så skickar jag bilder på vad du kan få ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *