En kurvig brunett söker sex

Lustig brunett skriver sin första sexannons

Hata inte på mig!!! Hahah sitter här och skrattar för mig själv. Detta är min första sexannons hörni!!! Någon gång måste man ju pröva? Inte sant? Nu får vi se vad det är alla pratar om, knullkontakt hit- och dit. Fungerar verkligen dessa sidor? Är det liksom verkligen möjligt att använda sin dator för att få kuk? DET VORE EN DRÖM FÖR MIG!!!

Får ju inte glömma bort att introducera mig själv, heter Stina och är en brunett som på vardagarna arbetar på ett köpcentrum (SÄGER INTE VILKET!) som kassörska. Inte ett speciellt fartfyllt liv kan man säga.

Nu söker jag lite sexuell spänning för att få lite variation här i livet. Man vet ju inte vem man kan komma i kontakt med? Kanske en trevlig man som har ett stort intresse för att slicka väldigt länge? Eller en kändis också till och med? OMG… Det vore typ SÅÅÅ COOLT.

Skriv så får du ett svar tillbaka!

/Stina den fina

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Här har du en man i 57 års åldern som älskar att slicka fitta länge. Ser fram emot att få träffa dig och se vart det kan leda. Kanske kan komma in och handla hos dig. Du måste ha lunch, hot dog.

    Svara

  2. Hej snygging
    Här har du en man i 42 års åldern som älskar att slicka fitta länge. Ser fram emot att få träffa dig och se vart det kan leda. Hör av dig om intresse finns.

  3. Jag är 21 år gammal och jag gillar att slicka väldigt länge, timmar om det skulle vara så. Jag blir så hård bara på tanken att vi två ska göra detta. Jag är öppen för att prova det mesta och jag hoppad kunna göra detta med dig. Hör gärna av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *