Kontakta inte mig om du gillar mogna kvinnor…

kontakta inte mig om du gillar mogna kvinnor

…Eftersom jag är 20 år och inte har samma intressen som mogna kvinnor precis. Är du intresserad utav mogna damer så är jag nog inte den du bör kontakta, även fast jag hade blivit glad om du hade skrivit till mig så tror jag inte det skulle fungera mellan oss två eftersom du är mer intresserad utav mogna stillsamma kvinnor och inte spralliga 20 åriga tjejer som bara vill festa hela dagarna långa.

Men jag kan ju ha fel! Känner ju inte precis dig. Du kanske är världens trevligaste man som   inte bryr dig om åldern på en kvinna, utan hennes personlighet. Hmm… Hur ska man beskriva sig själv egentligen? Är väl typ som alla andra blonda tjejer.

Tycker om att resa, äta god mat, och självklart att ha det kul i sängen. Är en riktigt vild puma när jag väl lagt mig under täcket med en kille jag trivs med. Kan göra riktiga snuskiga saker med din kuk bara du tillåter mig, haha :p

Senaste killen sårade mig rejält när han sa ”du sminkar dig som en fjortis”, även fast jag inte verkade bry mig om det han sa just då så vart jag väldigt ledsen inombords. Hade gjort mig fin inför honom två timmar och sedan så säger han så liksom! Ledsen jag blir…

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • kåtafittor
 • mogna fittor
 • mogna kvinnor
 • https://www fittor24 se/tag/mogna-damer/
Svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej snygging lust att ses nån gång
  Mörkblond blåögd normalbyggd kropp
  Jag e singel och bor nära Tumba 37år söker en kk som kan bli nåt mer vem vet

 2. Hej ny här på sidan! Jag är intresserad av dig din vilda tjej! Vill gärna lära känna dig och få dig känns dig trygg!
  Jag är en kille på 38 år och bor själv i en lägenhet på två rum och kök och längtar efter någon små galen och gosig tjej!
  Puss och kram från Östersundarren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.