En kåt tonåring på 18 år

Kåt tonåring på 18 år

Vaknade precis!!! var länge sedan jag vaknade så här tidigt 🙂 så det känns skönt att få stiga upp samtidigt som solen stiger. 🙂 men shit vad jag vill… har drömt sexuellt hela natten och måste nu duscha av mig efter ha blivit otroligt våt av alla kåta drömmar.

Söker efter en sexkontakt här!

finns det någon man jag skulle kunna få träffa kanske? haha, kanske en konstigt fråga att ställa här på internet men känner verkligen att det skulle vara trevligt att få komma i kontakt med en porris i min ålder ;o

jag har inget körkort men kan ta buss till vart du bor, bara du möter mig vid busshållplatsen. vi knullar med kondom, ingenting annat. oskyddat sex är skönt men för riskfyllt 🙂

gillar du hårig mus eller rakad mus? fittan är lite hårig för tillfället men jag kan fixa en bikinisträng bara för din skull… kanske du kan berätta i ett mail hur du vill att jag ska klä upp mig inför träffen? inga trosor under jeansen? skriv, jag bits inte och blir bara glad av att få komma i kontakt med kåta killar.

ha det bäst // kåt tjej

Svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Hej
  Kommer vara i Stockholm 6-8 februari gillar det du skriver , kommer bo på fint o mysigt hotell i City , vi kan äta en nice middag sen upp på rummet , kanske lite skumpa vad tror du hör av dig
  //T

 2. Hej du snygge
  Om inte åldern avskräcker så har du en man på 42 år här som vill slicka din fitta och sen knulla dig ordentligt.
  Vill du använda kondom så gör vi det, inga problem.
  Är du intresserad så hör av dig.
  Puss på fittan.

 3. Vill du bli knullad av en herre på 58 år så hör av dig. Jag slickar dig också på det bästa vis som du kan tänka dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *