Jag + Knulla + Sperma i fittan = Sant

Jag + Knulla + Sperma i fittan = Sant

Varför älskar jag att bli sprutad i fittan så himla mycket? Det är som att jag är beroende av det. Kan inte ha ett samlag med en man utan att han sprutar in sin så himla stora sats i mig.

Efter att han har gjort det så får jag en strömmande känsla av välbehag som är helt obeskrivlig. En av dem bästa känslorna i världen är att få ta emot stora satser sperma i musen. Mmm… Önskar att en kille låg med sin kuk i mig just nu redo att spruta.

Problemet med många av mina one night stands är att dom inte vågar ta steget och fylla min fitta med varm sperma. Det är ju det som är det sköna med att knulla!!! Att få känna samhörigheten till varandra.

Är förresten över 32 år och har inga barn, aldrig vart i ett förhållande mer än ett år. Gillar att resa, se på bio, och umgås med vänner. Jobbar på en mack till vardags och ingen skulle misstänka att jag var en tjej som är beroende av att få stora sprut i mig. Men alla har ju lite smuts under sina välpolerade ytor. 🙂

Har du bil förresten? Det kan vara bra. Jag har inget körkort och kan inte ta mig till dig!

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. hej jag blev så glad av att läsa det du skrev jag har ganska så samma behov att få få njuta av varandra ge och ta kärlek värme ömhet och få ge varandra sköna stunder med orgasmer som ett fint resultat jag ser det du har och jag blir väldigt kåt av det och vill ju bara få ha det mysigt med dej om nu du vill jag e en kille 54 ganska smal kropp ganska alldaglig men enligt folket lite för snäll bjuder på mej själv ganska mkt
    och jag bara älskar att få knulla det är så härligt att få ligga i e kvinnas armar och bara få satsa rakt in i musen och bara njuta fullt ut sen älskar jag att få snutta på brösten och bara mysa det gör mej knäsvag jag bara älskar detså du vet …du verkar va en jordnära kvinna jag bor i bjuv utanför helsingborg 07 så e det intresant så testa detta då 62 det börjar så 22 och lite till69 jo härlig ställning sen blir det 58an nu kan du få testa resten och då blir det nog lite satser till dej med jag är nyfiken på dej hmm vem kan du va tro gillar du god mat el en mysig fika efter vårat sköna knull för om det är så kan jag göra mkt mkt mer än bara satsa i musen min tunga är ganska duktig den med varm puss och skönt kramande vore mysigt ett sms vore ju kul om du vill puss o kram Hans utanför helsingborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *