En BBW tjej som vill ha samlag med en man

BBW tjej söker samlag

Stor tjej söker samlag. Är en BBW tjej som sällan besöker krogen och därför är detta min enda chans att komma i kontakt med en kille som också är kåt. har du aldrig vart med en BBW tjej förut så kan jag bli din första. skäms för att erkänna det men jag är väldigt desperat efter att få kuk nu eftersom det var så himla länge sedan.

Fasen!!! Varför kan inte jag få vara smal som andra tjejer egentligen? Vill inte vara en ”big beautiful woman” för jag är inte snygg… har försökt gå ner i vikt på alla möjliga sätt, men jag antar att eftersom jag föddes så här så finns det inte speciellt mycket jag kan göra åt det egentligen.

Men nu är jag trött på att inte få bli sedd som den kvinna jag är! Behöver sex lika mycket som alla andra och jag vet att det finns någon är ute som tycker att jag är fin som jag är. jag är en snuskig BBW tjej som helt enkelt bara vill ha sex så snart som möjligt eftersom jag vart desperat efter att hitta en man under många år nu. nu måste det ju vara dags för mig.

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej underbara söta du, måste säga att jag älskar hur du beskriver dig själv, finns inget vackrare än en porrigt mullig kvinna som du själv ? stor kram på dig

  2. Är en kille på 18 år. Skulle gärna. vilja ha dig på mitt ansikte samt min drake i alla de frivilliga hålen. Jag tror vi kan bli bra kompisar. 😉

    Mvh Leo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *