Vill att du ska knulla mig hårt bakifrån!

Vill att du ska knulla mig hårt bakifrån!

Ja, jag älskar att tas bakifrån, det är den absolut bästa ställningen. Missförstå mig inte nu, jag gillar inte analsex, du ska knulla mig i fittan bakifrån, slicka mig bakifrån. Tja, jag blev lite vulgär, men det är den jag är, så snälla! Kan du hjälpa mig?

Jag gillar att höra dig prata snusk, viskningar, snuskiga, smutsiga saker i örat på mig, du viskar snuskiga saker i mitt öra mmmmm… läckert. Men jag gör det inte för någon, naturligtvis inte, jag är en fin tjej! Vi måste ha en kemi och lära känna varandra innan du börjar med snuskigt prat, innan det så är det nästan lite avtändande. Låter det konstigt? Kanske…

Du är en kille som tycker om sex, helst långa sexpass med massor av slick och sug, långa härliga förspel det är härligt. Du är mellan 25-35 år, kanske ganska lång, men inte helt nödvändig. Sedan naturligtvis den klassiker som man läser i nästan alla sexannonser, ”Du måste vara vän med tvål och vatten,” men det är en självklarhet för dig, tror jag!

Skickar du ett svar till mig? Pratar du med mig? Vill du leka med mig? Vill du kela med mig? Vill du träffa mig? Vill du njuta av ohämmad sex och helt utan krav och skyldigheter? Då tror jag att vi måste träffas, vad tycker du?

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • gunilla vill knulla
Svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.