Kör kuken i min röv

Kör kuken i min röv

Gillar du lite tjockare flickor med stora bröst? Behöver du sex, massor av sex, ofta och i timmar? Då ska du läsa vidare. Jag är en kvinna som är ganska så tjock, har stora bröst, en trång fitta och ett fint ansikte. Jag är ständigt kåt och du förstår förmodligen att det är svårt att hitta en kille som vill ta hand om min stora kropp så jag gör en ansträngning här. Jag gillar riktiga män, vikingar, du kanske känner dig lite överviktig, men det är bara trevligt att kela med en mjuk kropp.

Jag vill träffa dig först och ta en kaffe på stan och sedan fortsätter vi hemma hos dig eller mig. Eller så väntar vi med sex till andra gången vi träffas, kanske händer det något härligt eller inte, vi får vänta och se. Helst vill jag älska direkt, men förstår att det är svårt, men det finns kanske någon här som vill ta kontakt med mig. Att ge mig komplimanger passar mig bra, upprepa dem gärna! Svara nu, ni män som gillar mjuka goa-kvinnor med det lilla extra.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *