En kvinna som är för sexig för dig

Jag är för sexig för dig

Varför försöker du ens? Jag är för sexig för dig. Kommer aldrig bli din. Du har ingen chans på mig, det vet du själv. Lägger bara upp en sexannons här eftersom jag vet att det inte finns killar i min klass på denna sida. Ni tror er förtjäna en sådan fin tjej som mig, men ni har helt fel. Ni är inte i samma prisklass som mig, jag är steget högre än er.

Många män har försökt vinna mitt hjärta med pengar, tror att jag faller för rikedom. Men det är helt fel. Pengar är intressant, visst. Men ni får ju inte glömma bort att personligheten är det som är viktigast för oss kvinnor? Pengar kan aldrig köpa dig lycka, kom ihåg det.

Om du tror dig ha en chans på mig så skulle jag gärna vilja se dig försöka, men du kommer aldrig att komma innanför mina trosor om jag känner dig rätt. Du är som alla andra män, bara ute efter en sak. Stämmer inte det?

/Madeleine

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hejsan
    Klart jag är som alla andra män, bara ute efter en sak . . . . . . dvs ute efter 22 så jag får se åtminstone en stjärna på himlen. Här finns ju inga stjärnor tyvärr.
    Kram LG

  2. Hej dan heter jag är kåt man vill bli avsugen vill knulla dej använder kondom du ska vara naken jag iklädd trång kortärmad tröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *