Ha sex med min fru

ha sex med min fru

Hej hej! Ett nordiskt par här som är intresserade utav att få mailkontakt med en kåt kille eller ett annat par. Tjejen i förhållandet vill pröva på att få större kuk än den jag har och är mycket nyfiken på att bli knullad av en annan helt okänd man.

Jag kommer att lämna rummet medan ni gosar med varandra och du får njuta av min flickvän så länge du vill. Så länge hon tycker om det du gör och njuter så blir jag bara glad av att höra dig tillfredsställa henne bra.

Vi finns rätt så centralt i Sverige. Båda dricker alkohol väldigt sällan och varken någon av oss brukar tobak. Män som snusar går bort direkt. Min fruga vill hångla med killen vi träffar också, så se gärna till att komma till oss med bra intimhygien och en god andedräkt.

Sexleksaker kommer att finnas på plats och kondomer har vi gott om. Är ni ett annat par som är sugna på en fyrkant tillsammans med oss så är vi väldigt öppna för trevliga förslag förutsett att allt sker med full diskretion. Vi har ingenting emot om ni skulle vara ett äldre par som vill pröva nya sexäventyr. Finns på mailen…

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • knulla min fru
 • par söker man
 • knulla min fitta
 • knulla hårt
Svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej vackra kvinna. Om personkemin stämmer knullar och slickar dig i de hål du vill till många sköna orgasmer.
  Mörkhyad 28*22 cm

 2. Hej läget
  Jag vill gärna träffa din flickvän och vill vara med henne hur länge hon vill har Kik också
  hama8swede Kik
  Gärna hör av dig
  Jag är från norr

 3. Hej vad trevligt detta verkar har en ganska stor sak 20×17 min fru klagar ibland men är nöjd hon vill gärna titta på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.