Bystig mogen dam som skulle kunna vara din mamma

bystig mogen dam som skulle kunna vara din mamma

oj oj oj… vad gör jag här egentligen ,är alldeles för gammal för att vistas på sådana här hemsidor egentligen. är säkert gammal nog för att kunna vara din mamma. är en mycket bystig mogen dam som vart tipsad om denna sajt av en man jag träffade på krogen.

jag berättade för honom om hur sexuellt frustrerad jag har vart enda sedan min man lämnade mig. det enda sällskapet jag har haft sedan dess är min hund Viggo. annars har jag haft det väldigt svårt på den sociala biten.

har stora bröst som du kan få ligga på. tycker om att få dom väl berörda. du kan få njuta av mina bröst medan jag runkar av din kuk om du vill. sedan när du är nära på att spruta så kan du få placera din kuk över mina byst och få utlösning över hela mig.

vi kan tyvärr inte träffas hemma hos mig på grund av privata skäl som jag gärna berättar i ett privat meddelande till dig om du skriver.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • mogna damer
 • mogna bröst
 • Stora Fittor
 • stora tuttar
 • mogna tuttar
 • bystiga damer
 • bystiga kvinnor
 • damer med stora bröst
 • stora mogna bröst
 • mogna pattar
 • kvinnor med stora bröst
 • sexiga äldre kvinnor med stora bröst
 • tjejer med stora bröst
 • stora bröst
 • storatuttar
Svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Wow, det är nog lite för bra för att vara sant detta.
  Men jag måste säga att den kroppen var väldigt vacker och gud så upphetsande tanke….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.