En 19 årig oskuld som vill bli av med den

19 årig oskuld vill tappa den

Ni förstår inte hur det är att vara 19 och fortfarande oskuld! Det är en förödande känsla bokstavligt talat. Speciellt när ens kompisar upprepande talar om hur bra deras första gång var. Nu har jag fått nog, har väntat alldeles för länge.

Fittan pirrar dagligen av upphetsning och jag måste ta tag i detta nu. Vem vill ta min oskuld? Bryr mig inte om du är äldre, bara någon gör det. Det är dags att jag blir av med den nu!

Vi ska köra utan kondom första gången så att jag tappar den på ett bra sätt. Tänker inte tappa oskulden med en kille som har skydd när han låter sin kuk glida in i min slida. Vi ska köra vågat oskyddat och riskfyllt.

EFTERSOM JAG VILL ATT MIN FÖRSTA GÅNG SKA BLI SÅ BRA SOM DET BARA GÅR SÅ SÖKER JAG BARA DIG SOM VET HUR MAN FÅR TILL ETT RIKTIGT BRA SAMLAG. SER HELST ATT VI HAR ETT LÅNGT FÖRSPEL MED MYCKET HÅNGEL…

Du och jag befinner oss i min lägenhet, det är där jag vill tappa den. Jag kommer att tända ett par romantiska levande ljus så att stämningen är på topp när vi väl börjar vår parningslek.

Svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Hej. Kåt man hjälper dig. Smeka o slick så du bli blöt. Sedan tränger min styva kuk in, centimeter e centimeter. Tills den är inne. Börja knulla dig mm. 0738145273 om hon vill

  2. Hej snygging.
    Här har du en äldre man på 42 år som skulle vilja hjälpa dig bli av med oskulden. Utan kondom inga problem. Hör av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *