En nyfiken blondin som vill sexchatta

Nyfiken blondin vill sexchatta

Alexandra heter jag och är en nyfiken blondin som skulle vilja sexchatta med en man, kvinna, eller ett par. Har nyligen börjat inse hur pass intressant erotik är och är nu väldigt lockad av att få utforska min sexualitet fullt ut. Finns så mycket inom sex som jag aldrig har provat och som jag bara drömmer om att få testa.

Har skrivit ned en lista över saker som jag vill pröva inom just erotik:

 • Ha gruppsex
 • Bli analt knullad
 • Sexchatta med en äldre kille
 • Få visa upp mig naken i webbkamera
 • Ha sex med tre killar samtidigt
 • Pröva BDSM sex
 • Knulla offentligt
 • Suga av en kille offentligt
 • Hångla porrigt på en buss
 • Knulla tre timmar i sträck

Ja ,det finns som sagt en hel del saker som jag skulle vilja få testa inom just sex. Men jag är ju trots allt bara 21 år gammal och kommer troligtvis ha uppfyllt alla mål på min ”att göra inom sex” lista innan jag är 30 år åtminstone.

Svara på annonsen!

19 kommentarer

 1. Hej finis.
  Här har du en kåt man på 50 år…. Vill gärna träffa dig…
  Skriv på kik cotic77…

 2. Hej Alexandra!

  Väldigt trevlig lista du har där. Det var samma lista som jag själv hade i din ålder. Nu år jag 30+ och har avverkat de punkter du listar plus massa fler. Dock får man aldrig nog. Jag skulle gärna avverka listan med dig. Hör av dig om det låter intressant.

 3. Chattar gärna med dig. Hör av dig så kommer vi få en skön stund tillsammans. Vill du se mig spruta så kommer du få göra det.

 4. Hej
  Jag är intresserad av dig faktiskt och jag är knullsugen det bara hör av dig sen kan vi göra allt tillsammans Kik är
  hama8swede

 5. Hej.
  Om du vill chatta med en erfaren äldre kille så finns jag tillgänglig. Snap, kik, wikr. You name it.
  Kan lära dig både det ena och det andra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *