En tjej som vill ha spermasprut i röven

Dra av mig trosorna och ge mig spermasprut i röven

MMM… Har suttit hela natten med handen innanför mina trosor. fantiserat om att en man drar av mig mina trollor för att sedan rövknulla mig. tycker det är så mysigt att få stora kladdiga spermasprut i röven.

det är en extraordinär känsla som alla tjejer bör pröva på. en gång så vart jag knullad av två män samtidigt som tömde sina stora spermafyllda pungar i mig. känslan av att bli använd som ett sprutluder är någonting extra som jag tänder på så himla mycket.

är inne på sex chatten just nu men det verkar mest vara lesbiska tjejer inne här just nu, kan inte några killar dyka upp? skulle vara trevligt att få avsluta kvälllen med att få höra vad ni skulle vilja göra med min röv och fitta.

min sexkontakt ligger och sover just nu, tror inte han blir speciellt glad om jag ringer och väcker honom så här sent på kvällen. även fast det verkligen värker i musen just nu så borde jag avstå från telesex ikväll. det har blivit lite av ett beroende och som alla vet så är missbruk aldrig bra.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *