Din knulldocka för en dag

Din knulldocka för en dag

Tja tja!

Är en chilensk tjej som heter Salih, är 21 år gammal och bosatt i Stockholm. Väger cirka 60 kilo och är ca 1.78 centimeter lång. Vill hitta en lite mullig kille som kan leka med mig som om jag vore hans knulldocka för en dag.

Du ska inte ha några gränser… Bara ha sex med mig oavbrutet i ett dygn haha 🙂 Tycker om killar som är lite osäkra på sig själva och har lite fett på kroppen, ogillar spinkisar typ… har du någonsin haft en egen personlig liten porris som vill ha sex med dig dygnet runt? om inte så kanske jag kan bli din första pussycat? ;p

vad säger du? Ska vi ta och träffas någonstans framöver för att leka med varandra lite? Du har mig för en dag, så passa på att ta för dig av min mus och kropp. ; – ) haha okej, det låter som att jag är värsta sprutludret men nej det är jag inte. Ligger inte precis med vem som helst… det är bara det att ibland så vill jag känna mig underlägsen till män och låta dom säga åt mig vad jag ska göra.

därför så ÄLSKAR jag att bli behandlad som en knulldocka va lite mulliga mer bestämda killar som verkligen gillar. // kaaattig brud

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Om kemi finns, älskar att använda nån som en knulldocka. Är kille på 28 år, 75kg. Kan inte påstå att jag är osäker men jag är introvert så tar lite tid att värma upp.

    I stockhkolm. Skicka gärna sms till mitt whatsapp:
    +447955573136

  2. Hej. Möjligtvis vet jag nån som kan offra sig för dina tortyr 😉 Om det finns kemi älskar jag att smiska och när en tjej blir undergiven till mig och gör allt jag ber om, blir riktigt porrigt i sängen, blir väldigt tänd på det. Är dock introvert så folk kan tycka att jag behövs lite för att värmas upp.

    Skicka medelande på whatsapp gärna
    0706743038

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *