En kåtsugen thailändsk tjej

Sugen Thailändsk tjej på 20 år

Men hej hej, vad gör ni allesammans? själv så har jag precis kommit innanför dörren, har precis vart och tränat på gymmet! vart så himla sugen på sex när jag var där och sprang på löpbandet. såg så himla många snygga killar som spände sina muskler framför mina ögon. det är klart att jag vart otroligt våt. hade velat bli knullad i omklädningsrummet av en av killarna där. men det skulle så klart vara väldigt pinsamt att gå fram och fråga om någon av dom skulle vilja ha sex med mig i gymmet.

ahh, klart att man gick in på en sexsida direkt då man kom hem. stoppade ner handen innanför mina trosor också och smekte mig mellan benen lite. vart direkt väldigt kåt. men jag vill uppleva sex så snart som möjligt. vill inte vänta längre. hoppas verkligen att jag får ett svar från en kille som vill dejta thailändsk tjej som är född i sverige.

har du aldrig prövat att dejta thai tjejer så är vi inte precis annorlunda än svenska tjejer till beteendet. hör av dig om du är lika sugen och uppkåtad som jag är just nu.

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej Stockholm anropar är så sugen på skön härlig Mjuk kvinna! Vill åla mig runt din kropp & smaka på dig! Smeka din varma kropp krama din rumpa kyssa dig på brösten är du sugen? Är förstås 60 inte mindre kåt för det ! MvhMikael

  2. Ska vi knulla så ringer du till mej eller så smsa
    Jag är en kåt kille som skulle vilja slicka och knulla med dej jag bor i Kiruna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *