Kom i eller på min kåta kropp

Kom i eller på min kåta kropp

Letar efter en snygg, ung man med stil och finess (läs välklädd och har stora ambitioner) boendes i Västerås så att vi enkelt kan träffas. Du både vågar och vill träffas, men först telefonsamtal (båda lämnar sitt nummer) innan ett eventuellt möte. Vi kan ta ett glas champagne eller vin på stan innan eller bara träffas och knulla direkt, när vi vet att allt stämmer mellan oss.

Jag har en bra plats vi kan träffas på, så det fixar jag, dock ingen övernattning, utan bara träffar med sex någon timme. Första mötet mellan oss är dock bara en kemicheck! Du är fullständigt heterosexuell och har sexbilder i din profil på kuken, ja, jag älskar vackra, stora kukar och jag söker bara efter sex så locka och förför mig med dina sköna kukbilder raring 😉

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *