Vill ha sex med två kåta killar

Vill ha sex med två kåta killar

Söker efter killar som är långa och lite biffiga. Killar som helst har stora, grova arbetshänder, lite skägg och som inte rakar sin kropp eller kuk. Men inget som absolut behövs såklart. Men är sugen på att få träffa två killar på 18 till 35 år som är helst känner varandra ganska bra sedan tidigare och som vill träffa med mig för sexlekar.

Själv är jag öppen för all slags sex. Hårt eller mjukt sex, det bestämmer ni helt och hållet. Korta svar där ni bara skriver att ni vill knulla mig är helt ointressanta. Jag är själv 165 cm, runt 55 kg och har brunt medel långt hår. Nej jag använder inte kik och träffar bestäms här. Ni har en plats att träffas på.

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej hej !
    Vill du ha kukar det kan jag fixa en kompis till mig.Du kan höra av dig så vi kan träffas hos kompis lägenhet🍆🍑🍆🔥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.