Söker dig kille som bor i Skåne!

Söker dig kille som bor i Skåne!

Hej! Jag avslutade ett trassligt förhållande för några månader sedan och nu har jag tröttnat på att inte ha någon att mysa med i sängen. Jag söker en kille som bor i Skåne och har en plats att ses på, själv bor jag i Helsingborg. Du ska helst vara någorlunda ung!

Jag är dessutom inte den som ligger runt, så jag kommer bara att träffa och ha sex med en kille då jag inte vill åka på några könssjukdomar! Är dock inte ute efter ett seriöst förhållande för tillfället. Kan skicka många sexbilder! Skriv skriv skriv!

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Riktigt fin älskar skämma bort efter du varit lydig !skriv gärna.
    Kik rivke1977 ????

  2. tjenare, är en kille från skåne som bor i malmö, träffas gärna om du fortfarande söker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *