Kom med din sperma i mig

Kom med din sperma i mig

Jag har en snuskig fantasi om att få ligga med flera okända män som alla sprutar mig full av härlig sperma. ”Problemet” är dock att jag inte använder något preventivmedel… Men tanken på att bli gravid med en okänd man får mig att bli så otroligt kåt!!

Eftersom jag vill att ni som knullar mig är flera som kommer att spruta er sperma i mig så slipper ni oroa er för att jag ska kräva hjälp med eventuella barn! Vill du hjälpa till att spruta mig full nu? Skriv ett svar och berätta hur du skulle vilja att det hela går till.

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag heter Rikhard från Kiruna om du var här så skulle jag slicka din rakad fitta och sen skulle jag vilja stå bakom dej och knulla dej bakifrån med min styv kuk och spruta min sperma i fittan du kanske vill att vi ska jöra porrfilm jag väntar på att du hör av dig till mej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.